22 joulukuuta 2011

Baby F...

Tassa on nyt eletty kriiseja ja yla ja alamakia, poikakaveri on ollu putkassa pariin kertaa mopon takia ja muuta mukavaa. On leikitty kotista Y:n siskon lapsien kanssa ja viety kaikki 4 lasta rannalle ja uitu ja kavelty koko suvun kanssa Playa Bonitalla.. Itketty ja kiukuteltu, naurettu ja tanssittu.. Sellaistahan se elama taitaa olla. Valilla tehty toita ja sitten taas mentiin. On melkeimpa sellaine  olo, etta minulla on taalla @perhe@, sielta saa ruokaa, niiden kanssa vietetaan aikaa (ps. AITI/ ela loukkaannu, mutta enemman taalla on aikaa olla @perheen@ kanssa kuin Suomessa. Niin hyvassa kuin pahassakin.) Ensi viikolla on haat yhdessa hotellissa, luulisin etta isolla rahalla on joku ne maksanut, morsian on kaunis ja silla on hieno haapuku... Sulhanen nyt ei ole niii komea, ranskis kai se on.. :)

Nyt olen ensimmaista kertaa taalla yhden hollantilaisen naisen luona illalla vahtimassa nukkuvaa lasta. Tama lapsi on niin kaunis ! Vajaa 2v. tytto. En toki istu sangyn vieressa ja vaan ihaile sita, mutta ei se kaukanakaan ole etta niin tekisin.. Mistas mulle saatais. Muutaman kerran ollaan oltu yhdessa taman tyton ja sen aitin kanssa rannalla tai taalla tutustumassa, meilla on ollut kivaa! Mutta helppoahan tama on, koska ei tarvitse kuin laittaa takaisin nukkumaan, jos sattuu heraamaan. Olen mina ennenkin lapsenvahtina ollut. Ja voi datailla ja kattoo SKYtv.ta jos sattuu kiinnostamaan, mutta vahan turhan hieno sellanen kuitenkin on mulle. Tienaan taalla inemman tunnissa kuni Danilla keittiossa toissa. Vahan lisatienestia. Ja kaikenlisaksi mukavaa oikeasti....

Kattelen tassa lentoja tammikuun lopusta/helmikuun puolelle jos ystavani L vaikka paatyisi tanne minun kaveriksi. Talla hetkella loytyy parhaan hinnat jopa alle 650e!!!!!! Helsinki/Santo Domingo. 2 valilaskua, mutta silti.

Minun matalaan majaani mahtuu aina, tunnelma voi toki tiivistya jos kovin iso sakki on, mutta asuihan naapurissakin varmaan 10ihmista ja niillakin oli yksi iso sanky.. Asiasta viidenteen, tanaan olisi myoskin La Bodegassa strippari/ilta mutta saa nahda jaksanko lahtea. Ihan vain sen takia, etta keskiviikkoisin siella on paljon vakea ja yleensa tanssittavaa musiikkia. Tai sitten ei.. :) Riippuu monelta kotiudun taalta ja haluaako Y lahtea sitten viela liikenteeseen. Se on nimittain tulossa meille kun vapaudun taalta.

Mitapa tahan enaa jaarittelemaan, kysykaa jos jotain jaa teita kaivertamaan.. !

Ainiin hups. Minakin meinasin joutua putkaan, koska Y>lla ei ollut mopossa valoja ja oltiin kolmistaan menossa meille pain, sen sisko myos siis niin poliisit pysaytti ja passitettiin asemalle. Nimet ylos ja plaplaaplaa. Taalla siella sitten vaan ollaan yo ja siina se, valilla ottaa pelkan mopon, toisinaan myos kuskin. Tietty rahalla saa, mutta on se sekin kylla.

1 kommentti:

  1. Voi ois kyllä hauska lähtä käymään siellä joskus jos ois aikaa ja rahaa :) Ja sun elämäki kuulostaa aika mukavalta, kiva kun viihdyt, mutta ilmottele jos olet Suomeen päin joskus taas tulossa ;)

    VastaaPoista