27 joulukuuta 2011

Epaselvaa

Tehdako kaikesta hieman hankalaa ja epaselvaa. Miksei ihmiset voi vastata SI o NO.


Hyva on, itsekaan en ennen vastannut kin ehka tai en tieda. Mutta on joitain asioita joihin tarvitsee sen suoran vastauksen. AAA.  Joulu meni Yovannyn kotona isolla porukalla kokonaista sikaa vartaassa pyoritellessa ja kaiken maialman ruokia syodessa. Itselleni maistui kuitenkin parhaiten kana ja riisi/papu sekoitus. Etta se niista hienoista jouluruuista :D Illemmalla tuli kuitenkin vahan itku ja vasymys ja sitten oispitany lahtee baariin nin olin aika huonolla tuulella.Siina oli vahan kaikkee, mutta ei mitaan kummallista kuitenkaan - Ylireagointia lahinna. yllahan sekin kirpasi kun Torossa soi vaan jynkky-clubi musaa ja en tanssi sekllasta, mutta eka bachata (2h kulutua ...) niin Y ei ees vilkase vaan menee tanssimaantoisen kanssa.

Okei, se nyt oli sen siskon miehen aiti, mutta silti mulla napsahti ja lahin pihalle parkumaan. Lopputulos oli se etta Y tuli mun perassa ja mentiin meille ja se ei oikein ymmartany mika mua riepo. Mustat sukat . Koitettiin jutella kotona, mutta kun nena vuotaa ja silma on turvoksissa niin vaikeetahan se on siina mutista. Joo mina oon vaikee. uskon sen nyt.

Seuraavana paivana elikkas sunnuntaina mulla oli viela vapaapaiva niin iltapaivalla soitin Yovannylle missa se on , niin olivat rannalla. Lahdin kavelemaan sinne pain ja kavin sitten uimassa yhden sen sukulaistyton kanssa. N.4v. Vahan myohemmin lahdettiin Limonille, koska joku oli vuokrannut four-wheelin. Siis monkijan. Ajettiin Y:n ja kahden sen siskon kanssa sinne melkosta kyyti valilla... Joku tyyppi huus mulle meidan takaa "valkosesta pers..sta" ja Y meinas suuttua siita vahan. Ihan kun ma oisin tosi mielissani kun joku huutelee, toki toki. Pyh. pari mukia rommia ja kokista,sitten musan fiilistelya ja lapset soi jatskia. Koko muu suku oli siis tullu autoilla.  Yovanna, se 4v tytto tarjos mullekin vahan, olipa sopoa. ;) Siis se sananmukaisesti syotti mua :D Ei oltu kun pari tuntia ja lahettiin takas. Oli jo pimeeta ja ajeltiin taas samalla porukalla LT:hen. Taisin humaltua hieman siina matkalla,viimeista rommilasillista siemaillessani.. Auts. kotona luin kirjaa ja kavin ostamassa pizzan. Sitten taisin nukahtaa ja nukkua lahes 3h. Herasin yhdentoista maissa ja paatin lahtea tarkastamaan yoelamna tarjonnan. kavin Bomballa ja siellaoli muutama tuttu joiden kanssa hengailin. Sit laksin takas kylalle ja menin Mamaan. Eipa mitaanihmeita. Paiti tanssin Miguelin kanssa kerran ja sit se alko heittelee kaikkee  ja naureskeli "I want kill you tonight" ja etta tulee mun kampille ja kaikkee. Siina vaiheesa totesin etta se on aikamkannissa ja lahin pos ja alko arsyttaa sen kaytos. Loysin Yovannyn  yhdesta pienesta baarista (sen kaveri sano etta on siella), koska niilla oli viimeset "sinkkubileet" ennen kuin sen sisko ja sen mies menis naimisiin. Naiset oli viettamassa naita ryyppajaisia tosiessa baarissa. Ma paatin kuitenki sit menna kotiin suht ajoissa ja nukkua. Sanoin Y:lle etta tuu meille jos joskus selviat.
...Se tuli 6.40. Sammu melein samantien, ihmekos tuo.. aaamullakin oli varmaan promilleja veressa kun heras.

Tanaan on ne haat, mut en tieda edelleenkaan meenko. En kai sitten varmaan. Harmi.. Oon puhunu Danin kaa etta on okei jos lahen toista aiemmin tanaan kaiken varulta. Katotaan nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti