20 lokakuuta 2011

Elama jatkuu

Eilinen vapaa meni sitten ihan samalla tavalla kun mikatahansa muukin paiva. Paitsi etta kavin apteeekista haee antibioottirasvaa ja jotain alkohli-salisyyli ainetta kun jalassa on joku bakteeri. Polven alapuolella jonkun verran. Sellanen mita kutittaa ja se naytti eka otokanpistolle ut alko levita ja kasvaa niin sit Vera vinkkas etta mee hakee siihen jotain antibioottirasvaa tms. Sitten menin pyorimaan Veralle tai siis se oli viela toissa mut Antony ja serkkupoika oli siella. Luin sit yhta kirjaa. Se vaan loppu melkein liian nopeeta. tai jai enaa vahan .. Sitten hain pica pollosta ruokaa (pika kanalasta.. :) ja hortoilin ympari kylaa. Halpa lysti oli, kaks kanaa ja platanoita oli 80pesoo. Joinain paivina se nimittain on enemman, riippuu aina kuka myy ja kelle. Illalla lahdin sitten La Bodegaan taas pyorimaan. Pari taisin juoda, mutta en setaan ostanu pulloo poytaan niinkun meinasin. Ei ois hyva heilunu jos yksin juo rommipullon. No sit notkuin siella ja piti olla strippareita tanaa, mut lahettiin loppujen lopuks ennen niita pois ja nukkumaan.

Aamulla taa tyyppi haipy liekko toihin ja ma jain nukkumaan. Yhen kerran sisalle ampas yks sen akveri ja pyyteli anteeks kun tajus etta ese keta etti ei oo siella. Olin hiema hamillani, en ollu muistau sulkee sita oven sappia nimittain sen jalkeen kun kamu lahti. Ei muuten mitaan mut sit kun oli lahossa taas puolen paivan jalkeen niin en paassy kampasta ulos. Meinas tulla hata. Koska oletin etta joku oli loyny oven lukkoon munalukolla ulkopuolelta. sisalta saa kiinni muttei lukkoon. Soitin Veralle etta tietaako se missa se tyyppi on. No sit hokasin etta mullahan taitaa olla sen umero ja soitin. No meni n. 5min niin se tuli ja avas sen. Ei ollu munalukkoo ovessa vaan ainoostaan menny silleen tyhmasti, mutta ettei sita saa sisalta kuitenkaan auki. Pyh. Mentiin Veralle ja maksoin kampan, mihin pitas HUOMENNA paasta muuttaa.. Etta kolme aikaan se ois huomenna siivottu ja saisin avaimet. Parempi ollakin sitten. Sitten laksin kuitenkin tanne ettilaan ja kohta haen ruokaa ennen kun meen toihin. En oo varma moneen tanaan oon toissa, mut periaatteessa 11, tuskin kuitenkaa oon niin myohaan. Puhelimeenkin pitas ladata rahaa melkein taas. Illalla en lahe baariin, vaikka Son Latinossa oiskin karaoke-ilta. Siella on imittain yleensa aina to paljon porukkaa. :)

Tassapa tama talla eraa, kirjotelkaa jos jaksatte tanne kommenttia! Chao!

1 kommentti:

  1. no minäpä kirjotan konmenttia sinulle nyt kun taas pääsee koneelle. :) taitaa mun domin reissu jäähä väliin tällä kertaa kun kaikki rahat meni viroon :D mut jospa porukoitten siivellä jonnekki joskus.. mut hyvä jos kämpän löysit nii ei tartte biitsillä nukkua :)

    VastaaPoista