22 lokakuuta 2011

Mi casa es su casa

Mina muutin eilen! Rupesin purkamaan vaatteita hyllyyn ja laatikoihin, mutta siellapa oli pari torakkaa. Vera              toi mulle myrkkya   , ja sittenko niita alko vilista. Muutama kymmenta varmaan.  Ah ihanaa. Suihkuttelin jokapaikan ja kylla ne sit alko kuolla. Luulisin etta sain kaikki tapettua. Toivottavasti. Antony ja sen serkkupoika kavi ostaa mulle vesitonkan, mutta siis tavallaan se vaihdettiin tyhjan tilalle koska Veralla oli toinen. Vahan hassua minusta tuo systeemi. Mutta siita pullosta pitaa maksaa jos ostaa ekan tai jotain. Sit asetuin kotiin ja kavin suihkussa. Oli aika arsytavaa, koska vetta tuli niin pienella paineella. Noh, sain sentaan kaytya :)

Ja taisin lahtee La Bodegaan taas. Siela oli yllattavan paljon vakea, no sit pyorin jonkun tyypin kaa  ja  tanssin ja tanssin ja tanssin...  Lahin sit Toroon sen kaa ja sama juttu. Hikoilin. VALTAVASTI. :D Mutta hauskaa oli.   Sitten tuli nalka ja halusin saada ruokaa ennenkun meen kotiin. Aika monta "ottajaa" ois ollu mut taa tyyppi kenen kaa olin niin vaikutti parhaalle vaihtoehdolle kyydin suhteen. Se kaytti nimittain pica pollossa ja sain 50pesolla  tarpeekseni . Sit se viela vei mut kotiin kiltisti. Ja avas mule portin, koska en saanu sita auki. Eika oo ensimmainen  kerta kun en saa auki.. Kerran kiipesin yli. Valiako silla. :D Sit nukkumaan. Herasin siihen kun oli hiki. Tuuletin ei ollu paalla. Sahkot oli menny mut en tajunnu sita ennekun aamulla. :D Vera tuli koputtelee ovelle joskus vahan ennen 11  ja sit oli hyva aika nousta. Unet n. 6h. Eika juurikaan vasyttany.

Lahdettiin kynsien laittoon. Ei kylkaan mule, mut lahin notkumaan seuraks. Siella meni jonkun aikaa, kappailtiin takas ja  mentiin kotia.  Vahan ajan paasta lahin kylan raitille notkumaan, jos saisin seuraa etta ei tarvii mennas kotiin !  No paadyin kokikselle pizza-pojan kaa ja sen kaverin , mentiin  Portillon joelle ja uimaan. Paitsi ettei sen kaveri suostunu menee veteen, en tiija miks. No lilluttiin sit siella aikamme ja ne nakkas mut tanne nettilaan.

Sit juttelin Yovannyn kaa   FB:ssa ja se tli tasnne. Mihin mina joudun viela tanaan. En tiija, alka melkein ois taas.  Juhlitaan illalla ja huomenna toihin, tanaan siis viikon toka vapaa. :)

            Vamos a la playa ..            

1 kommentti:

  1. Hikoilulle :D Aika villiltä meno vaikuttaa..Kylän raitille notkumaan.. ;) Noh noh. Säikähdin jo, että oletko seonnu kun luin kynsienlaitosta :D

    -tätsä

    VastaaPoista