15 syyskuuta 2011

Tehokas vs. tehoton

Haravoin aamulla mummon luona reilun pari tuntia ja sitten jo lähdettiinkin takas Kajaaniin. Täällä minä siis vietin kaksi päivää. Pikkusen työhommia ja sitten tankkausta etten pääse vaan "laihtumaan", niinkuin sitä vaaraa koskaan olisi... Näin hiirestä unta, sellainen juoksi keittiön lattialla ja sitten meni jääkaapin taakse - sai sähköiskun (häntä meni pistorasiaan!)  ja kuoli sinne. Hmm. Aika hämyä :D Matkalla poikettiin tarkistamaan kirpputori ja maksamaan lattiaeristeet kauppaan.

Pyörähdin kotona sen verran että heitin kamppeet ja lähdin J:n luokse. Kunhan oltiin vaan. Käytettiin koiraa jossain välissä ulkona ja käytiin hiusväriostoksilla. Mentiin vielä takaisin J:n luokse ja alettiin syömähommiin. Tai ensiksihän piti paistaa jauheliha, pilkkoa kasvikset yms, jotta voitiin aloittaa. Eli tortillahommiin! Lisää leviämistä ja sohvalla nuokkumista. Käytiin vielä tallilla pyörähtää. Vähän alustava suunnitelma jos ens viikon pe ois läksiäiset. Saa nyt nähä.

Illalla vielä Kitumarkettiin (suomenna siis Citymarket :D) ja oli ihan pakko poiketa alkoon ja hakee pari juttua. Maistella vaan! Kaupasta haettiin limpparia ja terveellsiä lehmäkarkkeja etc. Olen inhottava, tiedän. J aina sanoo että mun kaa vaan syödään.. Voihan se olla totta!

Ajeltiin pienessä tihkusateessa vielä kotia ja sitten vaan koneelle. En mä ikinä koneella oo käyny...

Ainiin, LT:ssa "kotona" on nyt sitten vessat ja keittiön tapaset, mutta ei jääkaappia :D Jospa tää asia selviää - on se nimittäin aika pirun hankalaa elää ilman sitä! Ja M on siis lauantaina jo muuttanu sinne, se saa etumatkaa MEIDÄN kodissa. V asuu ihan naapurissa, eli se on hyvä. Jospa mun eikä M pää hajoo heti, tai tuu muita maatakaatavia juttuja. Senhän näkee sitten. 13yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti