19 syyskuuta 2011

2 päivää


Tätäkö se heppatyttöily nyt sitten on?

Estevalmennus lauantaina klo 17-18

Heppa oli ihan mukava vaikka vähän hidas. Kavaletti/puomitehtäviä alussa, laukan säätelyä välin sopivaksi. Meni aika hyvin. Sitten siirryttiin innarille (in-and-out) ja siitä 4laukan väli ja pysty. Tai aluks ristikko mutta anyway. Tirppa ei imeny innarille yhtään ja lähti hyppyyn kaukaa, hyyty jo tokalle ja sit kun koitin ratsastaa eteenpäin välillä niin pystylle huono taas (siis laukka ei passannu kunnolla..) ja iso hyppy.

Alastulo ei sujunut niin mallikkaasti kuin suunnittelin, Tirppa kompuroi ja meni turvalleen - minä otin osumaa pää edellä vasemmalle puolelle hevosen viereen ja vielä kuperkeikan ympäri. Hetkeen ei sitten tarvinnu siitä liikkua, piti keskittyä hapen ottoon. Vasenta puolta kaulasta sattu ja otsaan. Jokapaikassa oli hiekkaa yäk- Tirpan turpaan oli tullu reikä. Voi pientä. Jokuuhan sitä kävelytti sitten. Pääsin ylös kun oli auttavia käsiä, vaikka eka ne mietti saanko mä nousta jos kaulassa on jotain häikkää. Otsassa kuhmu ja päätä juilu. Taluttivat kentän laidalle ja mietittiin lähetäänkö päivystykseen. No muut jatko hyppäämistä.

Olga meni saman tehtävän ja Mansikka päätti vetää liinat kiinni just ennen estettä, Olga jatko esteen yli kuperkeikalla myös. Ei siitäkään ollu kiipeemään takas selkään. Vasen puoli kaulasta kai silläkin tärähti. Yhessä sitten lähettiin loppujen lopuks KAKS:ille ajelee. Katja, Jenni ja Eve lähti viemään meitä. Päästiin aika nopeeti sit ilmottautumaan ja meille luvattiin petipaikat. Oltiin aika koominen näky...
Odottelua odottelun perään. Lääkäriä odoteltiin moneen kertaa, hoitajia nauratti, ne ajeli päin ovenkarmeja niillä sängyillä yms. Sattuuhan sitä!

Olgan kaa päästiin röntgeniin jossain vaiheessa, sitten kuvat oli lähetetty Ouluun radiologille. Vastauksia odotellessa. Se kesti loppujen lopuksi 2 yöllä että saatiin infoo sen verran että päästiin kotiin. Kaularangan kuvissa ei ollu kummallakaan mitään. Olga oli saanu varulta sen kaulatuekin. Olo oli aika tokyrainen ja väsyny, vaikka enimmäkseen vaan makoiltiin sängyn pohjalla. Evästettiinhän me tyttöjen kaa jossain välissä käytävällä kun ei mahtunu huoneisiin.. :D
kokemuksen kannalta kai tämä piti ottaa.


Jatkan kun jaksan, päivitän sunnuntain olotilan ja sen että kiipesin hevosen selkään vaikka "Sitä ei suositella pariin päivään."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti