19 syyskuuta 2011

Hetken tie on kevyt

Nukuin olohuoneen sohvalla viimeyön, koska niskalle ei tuntunut löytyvän sängyssä  hyvää asentoa. Eipä sitä löytynyt nyt ollenkaan. Aamulla heräsin äidin kolisteluun keittiössä ja päätin sitten tokkurassa mennä itsekin aamupalalle. Tämän jälkeen raahauduin takaisin sohvalle, istuma-asennossa torkkuen vielä reilun tunnin.

Mittari näytti 4*C eli ulkona olisi kylmä. Lähdin kuitenkin pyörähtämään amiksella katsomassa uusia tiloja. Olipas siellä hienoa! Ja sokkeloista minun makuuni.. :D Törmäsin ensiksi opoon, mutta tämä oli jonkun ryhmän kanssa syömässä (opettaa siis myös keittiöö) ja kyseli vähän mitä teen nyt. Mummoltani oli kuullut kuulemma että kohta läden taas reissuun. Pienet on piirit, nämä asuvat "naapureina" tuolla taajamien ulkopuolella. Sanoi että T (entinen ryhmänohjaaja ja "paras" opettaja) on opetuskeittiö 2:ssa. Menin sinne, mutta sehän oli melkoinen sokkelo, kun ne olivat yhteydessä toisiinsa ja vielä kylmiötkin oli uudella käytävällä. Melkonen paikka. T:n ensimmäinen kommentti oli van että "mikset sinä ilmottanu että oot tulossa? Ei minulla nyt oo aikaa jutella, tule huomenna 10-12 välillä niin me ollaan teorialuokassa. Voit kertoo jotain sitten meille". Ööh mitähän mun pitää kertoo. No ne on vaan ykkösiä niin eihän se haittaa - voin vielä kertoo miten kivaa opiskelu on (tai oli..) :D
Kai minä sitten huomenna käyn uudestaan pistäytyy siellä. Hienot oli ruokalat ja kaikki muutkin tilat, alakerrassa pystyy pelaamaan erilaisia pelejä yms, siistiä :) Sieltä jatkoin matkaa kohti keskustaa ja vakuutusyhtiöitä.
Kävin Ensiksi If:iltä kysymässä jatkuvaa matkavakuutusta+2 lisä kk. "On meillä, mutta se maksaa "X" euroa. Se on niin kallis ettei varmaankaan kannata." Onko tämä myyntipuhetta :'DD

Muut paikat joista kyselin: Lähivakuutus, Pohjola (Eurooppalainen), Nordea (Tryg), Fennia. Toisissa kaupattiin nuorisovakuutus (sis. tapaturmavakuutus/kotivakuutus/matkustajavakuutus/matkatavat yms.) ja toisissa sanottiin että saa pelkän matkavakuutuksenkin. Hinnat oli aika huimia. Kaikkea 64e ja 220e välillä toisissa laskettuna lisä kk, tosiin niitä ei edes saanut. Koitampa näistä valita jonkun joka olisi itselleni sopivin. Äh. Kierrokseen hupeni aika paljon aikaa joten nälkä oli jo melkoinen kun kotiin pääsin. Illalla pitikin taas lähteä heppailemaan ja ratsastamaan. Mahduttauduin tunnille ja Roosan sain. Millonka lie edellisen kerran sillä mennyt :) Oli ihan okei, vaikka peräänannosta ei oltu ikinä kuultukaan!  Laukan nostot keskihalkaisijalla olivat meille sinälään helppoja, että aina tuli oikea laukka eikä väärä niinkuin joillakin. Mutta suoraanhan on yllättävän vaikeaa mennä!

Hoitein Roosan vielä tunnin jälkeen ja vähän "nypin harjaa" siis koitin vähän lyhentää ja siisitä, mutta eihän se valmiiksi tullut. Ja kaikki muut olivat lähteneet/lähdössä kun minä sieltä kopperosta kaivauduin ulos. Ulkona oli jo ihan pimeää. Voivoi.

9 yötä lähtöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti