22 elokuuta 2011

sateenvarjokävelyä ja peukalottomia lapasia

Otin itseäni niskasta kiinni ja menin ulkoilemaan. Vaikka satoi vähän vettä. Kumpparit ois tietty ollu aika kova sana, mutta eihän mulla semmosia tainnu tulla pakattua tänne. Saahan sitä onneks kuivat sukat tarvittaessa. Kävin hortoilemassa valtavan sateenvarjon (moista en ole käyttänyt sitten 3. luokan jälkeen?)  kanssa ympäri lähiseutua. Uhri-kivi on lähellä muka joku kivi, mutta en osannut sinne edes kylttien avulla :)


Tein myös pastaa. Tai oikeastaan tein sen ennen ulkoilua mut väliäkö sillä


Valkosipulinen tomaatti-pasta (yhdelle)


3 vs.kynttä
1/2 punasipulia
1 rkl tomaattipyrettä
n.1 dl vettä
1-2 rkl Sweet chili kastiketta (oman maun mukaan)
oreganoa, basilikaa, mustapippuria, timjamia


pastaa sopivasti, sen mitä syöt

  • pilko vs. pieneksi (älä käytä puristinta) ja freesaa pannulla tilkassa öljyä
  • keitä pasta
  • lisää pannulle tomaattipyre ja hetken kuluttua vesi. Sekoita tasaiseksi. Halutessasi voit pilkkoa myös punasipulin ja lisätä tässä vaiheessa
  • lopuksi heitä sekaan mausteet ja sweet chili kastike.
  • Valuta pasta ja kaada kastike pastan päälle. Koristele esim. basilikan lehdillä




Mitään en oo saanut muuten tänään tehtyä. Lusmuiltua vaan. Ikävää tämmönen. Tai noh, neuloin mä pipon loppuun (kyllä mäkin vähän osaan puikkoja tarvittaessa heiluttaa.) ja alottelin  toista pientä projektia. Ihan vaan siksi kun tykkään ton langan väristä ;) 

Luin kaverin FB:stä että Domeihin päin on menossa hirmumyrsky, mikä on voimistunut hurrikaaniksi. Eipä oo kiva. Jospa se ei aiheuttas isoja tuhoja, ja kaiki kaverit selviää ilman vahinokoja ketä siellä on.. Hope so <3 Ne ei kuulemma kovin vakavasti sitä siellä oo kaikki ottaneet, saa nähä miten käy. Ja sen pitäs kiertää Haiti sentään, ei sinne tarviis enää yhtään enempää kuolleita tai tuhoja kun edellisestä maanjäristyksestäkään ei oo vielä selvitty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti