23 elokuuta 2011

Otetaan rennosti -päivä

..eikä tehdä siis mitään. Tai okei, kävin kirjastossa palauttamassa "Minu Hispaania" (ei Minun Espanja) kirjan ja otin aurinkoa urheiluhallin pihalla. Raahauduin kaupan kautta kotiin (..suklaata..) ja päätin neuloa vaupelin tumput tai ne peukottomat lapaset loppuun. Sain muuten molemmat valmiiks, mutta eihän ne nyt ihan saman kokoset oo. Ovat ainakin uniikit ;)


Laiskottaa, koska aurinko tosiaan paistaa nii, että hikoiluttaa. Onneks näinkin etei vaan kylää ja vesisadetta.

Se hurrikaani oli muuten iskenyt Naguaan eilen illalla (alle 60km Las Terrenasista, mihin kaverini huomenna  suuntaa ja minäkin ensi kuun lopussa..) Ja on nyt voimistunut 2. luokan hurrikaaniksi. Ennustettiin vielä muuttuvan 3. kun menee muiden saarten yli ja 4. ennen Floridan(?) rannikolle iskeytymistä. Että taas tapahtuu :(

(Hesarin linkki: http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Hurrikaani+Irene+voimistui+ennakoitua+hurjemmaksi+Karibialla/1135268756004 )



----

Illalla tehtiin vielä lämpimiä voileipiä, oli muuten hyviä pitkästä aikaa! Ja liukastuin kierreportaissa muutaman rappusen alaspäin, polvi kolisi ja kyynerpää.. Saattaa huomenna olla muutami ylimääräisiä mustelmia. Polvi on vähän arka eikä kärsinyt kävellä "kunnolla" heti. Katsotaan aamulla sekin.

-Onko se, ettei työnantaja haluaisi etsiä (=inhoaa sitä hommaa) uutta työntekijää ensi vuodeksi, riittävä peruste jäämään tänne toiseksi kesäksi? Huh huh.

Hyvää yötä ja näkemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti