11 elokuuta 2012

Viikonloppu. Maailmanloppu ?

Meilla on vain yksi kotiavain. Olin Danilla toissa pari paivaa takaperin ja odottelin Y:ta mutta tata ei nakynyt siihen aikaan kun paasin, joten paatin kavella kotiin. En sitten ajatellut kovin pitkalle, nimittain eihan se avain tietenkaan minulla ollut. Sen muistin vasta kotona. Alkoi jo hamartaa enka tiennyt milloin Yovanny tulisi. Paatin siis tarkastaa olisiko joku ikkuna jaanyt vahan auki. Ei ollut. Koitin avata vessan ikkunan , mutta eihan se ulkoapain mihinkaan liikahtanut. Sisaltapainkaan en saa sita tyonnettya auki. Tama oli siis tuhoon tuomittu yritys. En kuitenkaan lannistunut. Pitaahan omaan kotiin ainakin kerran elaissaan "murtautua."

Kaikkihan meista on joskus leikkinyt tuolihppaa/korilta korin paalle tai jotain missa ei saa osua jalat maahan. Noh, paatin "leikkia" tata kahdella tuolilla n.3m matkat. Pihan silla puolen oli vetta puoleen saareen ja kaikkea mahdollista kookoksista kattohuopiin. Auringon haalistuttamat muovituolit siis auttoivat minua ylittamaan taman "esteradan" ja aikani rytkytettya sain yhen ikkusalle vesinoista auki.(Kyseessa on siis puusaleikot) Seuraava pulma olikin se, etta miten paasen ikkunasta sisaan, koska se oli suht korkealla, enka mina osaa oikeen hypata tai kiiveta. Ei ole ponnistusvoimaa. Aikani pahkailin ja hyppelehdin, kunnes sain itseni hilattua ikkunan karmeista kiinni pitaen puoliksi sisalle. Samalla sisalle tulvi hyttysia enemman kuin laki sallii... Siina sitten paadyin meidan kivisohvalle ja akkia ikkunaluukut kiinni. Sitten suihkuun, vettakin oli sankot taynna. Meille tulee kylla siis vesi suihkuun, mutta ei illalla, meidan pumppu ei toimi ihan kunnolla...

Nyt istun Danilla kirjoittamassa tata, miettimassa mita teen elamallani, miksi en mennytkaan hotellille vaikka olisi pitanyt kun lupasin... En tieda, viime yona unta tuli ehka tunti, tama paiva kestaa huomiseen, huominen on pidempi kuin ... Mutta onneksii on tosiaan edes vahan toita niin auttaa.

Tanaan ajattelin ostaa sen hyttysverkon kotiin sankyyn - eihan sita viela kauaa olekaan tullut mietittya.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti