07 marraskuuta 2011

Wake me up, before you go-go...

Okei. Menin siis eilen sunnuntaina, eli vapaapaivanani toihin, koska Dan sita niin kovasti pyysi. Sanoin etta vain siina tapauksessa etta tama maksaa minulle sunnuntai lisan. Siis tuplana, eli 100pesoa tunti. Suomenna n.2e/h. Nain meilla. No mutta sellanen lihava jenkki mies onneks kavi juomassa ja syomassa toverinsa kanssa, se tarkottaa suht. hyvia tippeja aina. Allottava se kylla on.
<Darling, come here! I want give a big kiss for you, but I can't.<

Fresa y chocolate


Hyh. No kuitenkin. Vetta alko sataa melkein heti sen jalkeen, ehka 5 tai 6 aikaan ja sita sitten kanssa tuli taivaan taydelta. Eipa paljon sinista taivasta nakynyt. Mustaa ja harmaata vaan. Myrakka ihan oli, tuuli nimittain myoskin kovasti ja vetta tiputteli kivasti katosta lapi.. :D Kylma meinas tulla kun juoksi "tarjoilemassa" siina sateessa takapoytiin mitka ovat katoksen alla. Ei paljon aurinkovarjot auttanu enaa. Ei tullu uusia asiakkaita enaa ennen 8, joten mina lahdin kotiin. Tai no Nuevo Mundoon itseasiassa. Ajattelin vaan poiketa ja kattoo onko siella porukkaa.


Paadyin kuitenkin ostamaan yhden Cuba libren ja nautiskelemaan olutta. Siis enhan mina juo kaljaa! Vaatteet oli marat ja kengat huonot=rumat baariin, niin kavin kotona. Pummin kyydin yhdelta tutulta jonka kanssa paatin hengailla siella sitten. Tama baarikierros paattyi joskus 4 aikaan aamulla, vahan venahti.. Loydettiin naisten vessasta yks jatka joka oli sammunu sinne koppiin. Punttasin yhen paikallisen tyton sinne ja se sit avas sapin, joka oli lukossa. Saatiin sit hereille se tyyppi, mutta melko pihalla se oli. Johtunee 30 peson kaljasta... Siis Domingos LOCOS cervesa 30 peso! eli 0,6€ iso olut. Siina syy miks porukka voi vetaa halvat sunnuntai kannit taalla nykyaan :D Ja siis 19-22 suunnilleen tama :) Kun tanssin jotain, liekko salsaa - niin kaaduin ja polveen kavi ihan kiitettavasti. Konkkasin sitten loppuillan, mutta vahan jos valilla kirpoo, onneks puudutus oli kohtalainen.

Jossain valissa hain pica polloa ja menin viela Toroon jatkamaan fiestaa. Onneks mulla on paljon naita tuttuja.. Tanssin kaikkien kanssa. Valiako halla. Hauskaa oli siihen asti kun sita taas kesti. Kaverin  kaa kotiin ja unta kaaliin. Herasin n. 8.00 siihen etta oli liian valosaa. Taa kamu lahti kans sillon ja mina jatkoin tyytyvaisena uniani vaikka aurinko vallan haikaisi.

Mitaan en taaskaan saanu varsinaisesti aikaseksi, kunhan luin kirjaa ja istuin puistossa. Niinkun viimeiset pari viikkoa olen siella vaan istuskellut suunnilleen. Toihin menin neljaksi ja taalla mina edelleenkin olen. Ei mitaan ihmeita. Maruscha kavi ja tuli puhetta jos hoitaisin Feita joku ilta kun olen vapaalla. Mikas siina. Palkkakin ois hyva. Ainoo vaan kun en tieda millon mulla naita vapaita aina on. Periaatteessa ne on sunnuntaisin, mutta tallakin viikolla otan jonkun muun vapaaksi koska eilen olin toissa.  
Jos ma jaan tanne niin sit on oltava toita enemman, muuten ei riita rahat. Ja pitais muuttaa halvempaan kamppaan = pienempaan ja kauemmas todennakoisesti. 
Mutta katsotaan mita elama nayttaa loppu vuonna :)

Nos vemos!

2 kommenttia:

  1. Hei vähänkö sulla on kiva blogi täällä :)) Millaset ilmat siellä on? Täällä on hyvin pimeetä ja märkää joten oletan että siellä on aurinkoa? ;) Ja neljään asti baarissa- no joku asia on sentään samanlaista ku suomesaki! ^^

    VastaaPoista
  2. Blogi ainakin, kivasta en uskalla sanoa.. :) Koitan kirjotella tasta "uudesta elamasta", eipa siina muuta! Ja joo on aurinkoa, mutta valilla sataa vettakin. Yolla on ollu jo vahan viileeta valilla, ihan piti huppari ottaa yks yo.. Jonka sitten taisin unohtaa baariin.. Katsotaan vielko loytyy esim huopmenna sielta. Ja baarit on vaihtelevasti auki, riippuu miten paljon on ihmisia, hyvina aikoina, kuten paasiaisena viimeks olin johonkin aamu 7 tai 8.. :D Mutta kiva jos jaksat lukee taalta kuulumisia kun muuten ei ehka hirveesti tuu oltua nyt facessa yhta-aikaa ym. terkkuja!

    VastaaPoista