30 marraskuuta 2011

¿Habla ingles?

Elama jatkuu tassa ja nyt // tassa on taivas ja maa...

Mun ihmissuhteet on tyhmia. Ystaviahan ei oo ihan helppo saada, mutta kavereita joo. Ihan mukavahan se on kun saa aina kyydin jos tuttuja tulee ja menee kadulla, mutta oikeita ystavia saa kaivaa kiven alta. Viime viikolla itketti ja kiukutti yks ilta kun en osannu olla lahtematta baariin. Sitten en edes mennyt tanssimaan vaan murjotin nurkassa Sprite-pullon kanssa - olipa kivaa. Urpo kun oon.

Vivian ja Ari on nyt myos taalla. Vivian tulee meille yokylaan ehka tanaan :D Kaytin A:ta ulkolemassa lauantaina pari tuntia, istuttiin Danilla ja vein sen Bodegaan myoskin hetkeksi. Sitten se meni kotiinsa. Mina sinnittelini viela vahan aikaa j menin kotiin. Sotkin viela vahan omia suunnitelmia ja olin vasynyt ja en todellakaan tieda mistaan mitaan. Valiako silla.

Jalka ei oo ainakaan huonompi kun enenn. Antibiootteja 6pv menossa nyt. Laakariseta otti naytteen ja aiko tutkia sen labrassa. Saa nahda kuuluuko siita joskus jotain. Tai millonka siis. Nyt tullu vetta kaatamalla vahan valia monta paivaa. Valilla iltasin, muytta tanaan sato aamupaivallakin. Kavelin sateessa ostamaan ruokaa, jaakaapissa oli vaan sokeria ja sipulia ja raakaa riisia. Ei oikein napannu mikaan niista. Nain Corya kun se istusteli tyttokaverinsa tyopaikalla mista ma ostin empanadoja. Sellasi "rasvataskua" (uppopaiostettu pasteija tavallaan) missa sisalla kanaa ja tosiessa oli juustoa ja kinkkua. Ja eikun toihin.

En halua kavella tuonne sateeseen aj kotiin kun sitten mina kastun ja tulee kylma. Tietysti jos juoksen !

Mutta ei minulla muuta, nahdaan ensi kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti