31 elokuuta 2011

Ja remppaaminen jatkuu..

Joo o, tänään tosiaan jatkettiin eilistä projektia. Pääsin kiipeämään sinne ylös vintille ja istuskelin siellä. Hyvät maisemat! Sitten joku keksi tilata Bob Catin sinne raivaamaan sitä kakkia lattioilta. Ei ole enää muuta kuin seinät jäljellä, kaikki muu purettii tänään pois. Saatiin silti lapioida ahkerasti - nimittäin se jäi Bob Catin kanssa kiinni pari kertaa sinne. Ja kauha ei saanut haukattua aina paljon, joten siihen kyytiin sitten käsipelillä lapettiin kaikkea.

Jossain vaiheessa soitin möskin Tihuselle, eli lähimpään ratsastuspaikkaan ja kysyin onko huomiseksi mahd. päästä ratsastamaan. Olihan se. Ja kommunikointi tapahtui tällä kertaa jotain suomi-eesti välimuotoa käyttäen. Martin vastaasi nimittäin. Kai se aikahyvin puhus suomea, mutta silti. Yritys hyvä :)

Illalla lämmitin saunan. Hiukan heikkoa oli tuo homma, mutta aikani taisteltua sain syttymään ne puut :D Seurustelin lampaiden kanssa ja koitin silittää niitä samalla, muuten ne juoksee aina karkuun. :( Omenat on ihan käteviä apulaisia tosiaan tuossa hommassa.  Laitoin alkusalaatit valmiiksi kylmään ja perunat kiehumaan ennekuin meni itse saunaan. Tai noh, siis suihkuun, jossa max. 4min. Sitten syömään jauhelihapihvejä! Huomasin tuossa että ruokailu lopetettiin n. 22.00 eli vähän venähti ilmeisesti sen alottaminen?

Nyt nukkumaan niiin pysyy hepan selässä aamulla ;) Chao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti