20 elokuuta 2011

Ensimmäinen oikea blogi - seuraillaan elämänmenoa eripuolilla maailmaa

Katsellaan tällä hetkellä asioita tältä kantilta, nimittäin pienestä kylästä Viron saaristosta. Olen siis suomalainen tyttö, joka päätyi kesäksi töihin majatalon keittiöön. Tulevaisuus on avoinna ja mieli halajaa kauas Suomesta. Ja mielellään koko Euroopasta!

Tänään päivä alkoi 8.00 aamiaisen valmistuksella muutamille asiakkaille. Ulkona satoi kaatamalla vettä ja kaikki näytti harmaalle. Syötettyäni vieraat yksi järjesti pienen shown laskunsa suhteen. "Minulle on luvattu nämä kaikki hintaan X€ ja nyt se onkin muka Y€! Ei ole hyvä ollenkaan. Maksan tämän X€. yms.." asia sitten selviteltiin ja tultiin siihen tulokseen että hintaan lisättäisiin juomat ja saunominen, mikä on aivan normaali käytäntö... Kaikenlaisia on, toiset eivät usko vain millään ja toiset maksavat laskunsa mukisematta. Sitten oli vuorossa inhottavin osuus, eli huoneiden siivous ja uudelleen petaaminen. Minä en todellakaan tule toimeen päiväpeittojen ja kaikenmaailman lakanoiden kanssa millään! Aikani tapeltua sekin hoitui.

Lopuksi päivää saan jäädä odottelemaan pikkuhiljaa saapuvia häävieraita(yöpyvät ainoastaan tääll) ja ohjata heitä huoneisiin. Välillä puhutaan suomea, sitten eestiä ja vähän englantia sekaan, kaikkea kanssa :D Koska eestinkielentaitoni ei ole vielä kovin kummoinen, osa käänsi mielummin toiselle kielelle. Yritin kyllä... Nyt ei auta kuin ODOTTAA viimeisiä vieraita, sillä en voi vain laittaa ovia lukkoon ja lähteä kauppaan, sillä vieraiden on päästävä majoittumaan kun he tulevat. En pidä odottelusta tässä tapauksessa!

Illemmalla koitan suunnata erään tutun luokse, olivat tulleet porukalla saarelle viettämään aikaa... Ehkäpä voisin nauttia muutaman siiderinkin näin lauantain kunniaksi.

Hyvät illan jatkot...

Ps. Ei ole enää pitkä aika Domeihin lähtöön.. 28.9 Hki-Frankfurt-Santo Domingo! :) Siellä elämä jatkuu ja yritän huijata talvea  - paluu ensi vuoden puolella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti