04 toukokuuta 2014

Sunnuntai

Inhoan sunnuntaita. Tai no kaikkia yksinäisiä päiviä... Nyt viikonloppu ei onneksi ollut kuin yhden päivän vapaa,  eilen olin pitopalvelu/ravintola Kalaxissa tarjoilemassa klo 13-20. Tänään lojuin taas puoleen päivään sängyssä,  sillä mitäpä muuta täällä voi yksinään tehdä.  Joku varmaan nyt FIKSUNA ehdottaisi että mene lenkille. No en mene. Ulkona satoi ensin vähän tihkua,  sitten se loppui. Vähän myöhemmin alkoi tulla lunta ja räntää, eikä tämä kamalasti nostattanut ulkoiluhaluja. Selviydyin sentään aurinkorasvaa ostamaan. Äidille, reissuun. Tai voisihan sitä kokeilla Suomen keväässä lumipyryssäkin.... 


Kotona kokkailin koko viikoksi ruokaa.  Tulista tomaattikastiketta ja spagettia huomiseksi töihin,  jauhelihaa,  kanaa myös tulisesti maustettuna, vispipuuroa. .. Osa menee pakkaseen, mutta tulipahan tehtyä taas. Ainiin,  voitaikinan lopusta mikä oli pakkasessa,  leivoin pikkupizzan sillä tulisella tomaattikastikkeella ja jauhelihalla. En tiskannut. Olenko nyt huono ihminen,  ketä kiinnostaa :D Siinä on huomiselle jotain tekemistä töiden jälkeen. 


Töistä puheen ollen, jospa saisin jatkaa ainakin ensi viikon tuolla koululla Hervannassa missä olen ollut. Vaikka loppukeväänkin voisin olla ja tehdä lisäksi vklp keikkaa. Raha puhuu tässäkin,  valitettavasti. .. Illalla juttelin J:n kanssa tulevasta. .. Hyvää kannattaa odottaa ;)


Nyt katson samalla American Pie 2 kun tätä kirjoittelen. Aina yhtä viihdyttävää. Toivotaan ettei aamulla sada lunta kun pitää polkea töihin. 



Niin.  Eilen törmäilin myös erään tytön kanssa, edellisestä kerrasta olikin jo aikaa. Mukava oli nähdä vaikka ulkona olikin kylmä ja olin kotimatkalla töistä. 


So, see you soon. Jatkan unelmoimista yksinäni täällä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti