20 toukokuuta 2012

Kiitos PRESIDENTINvaaleille ..

Eilen viestittelin Veran kanssa ja tama kysyi lahdetaanko viihteelle. Ensin sanoin etta tuskin, mutta vahan myohemmin muutin mieleni ja sanoin etta mennaan sittenkin. Tama kysyi yhdessa viestissa tiedanko ettei illalla ehka myyda alkoholia- johtuen huomisista (siis tamana paivaisista) presidentin vaaleista. Olin etta no miten mina nyt mistaan mitaan tietaisin... Tiedan sentaan naiden ehdokkaiden nimet taalla :D Noh, lahdettiin joskus n. kahdeksan aikaan illalla Veran luokse Yovannyn kanssa ja olitarkoitus etta lahdetaan siita yhdessa Lincolnille kulmakauppaan istumaan ja aloittelemaan. Tinan (saksalaistytto) piti tulla hakemaan Veraa 9 aikaan. Noh tassahan kavi niin, kun olimme nelistaan lahdossa niin naimme kulmakaupan omistajan kavelevan kadulla vastaan. Kysyimme etta onko kulmakauppa auki - Poliisit olivat kuulemma hetki sitten kaskeneet sulkea kaikki ja eika alkoholia saisi myyda. Olin todellahammentynyt, yleensahan taalla ei ole tapana noudattaa mitaan lainsaadantoa minusta tuntuu.. Kavimme heittamassa yhden ringin mopoilla ja tulimme hyvin nopeasti siihen tulokseen etta tanaan ei juhlittaisi. La Bodegan alapuolella oli yksi colmado avoinna, josta sitten kavin ostamassa limpparia ja keksia. Terveellistahan sekin on, muttei humalluta. ! Noin minuutti sen jalkeen poliisit tulivat sinne ja (olettaisin) etta kaskivat sulkea tms. Siinapa sitten - paatettiin kaikki lahtea takaisin kotiin, eika kello ollut viela kymmentakaan.

Yolla herasin n. 2aikaan puhelimen piippaukseen. Sieltahan tuli viesti ja valokin valkkyi mukavasti silmiin. Aiti oli laittanut yhden suorastaan "elintarkean" jutun, joka kuitenkin odottaisi aamuun asti.. Koitin kaivautua takaisin peiton alle ja jatkaa unia nopeasti. Aivan liian pian puhelin soi - joku minulle tuntematon dominikaani numero. Vastaan kuitenkin ja totean  sen olevan Vanessa, Yovannyn sisko. "Anna Yovannylle" oli ainut mita kuulin kun jo tama selitti Y:lle etta pitaa lahtea Santiagoon ja ei atrvitse maksaa mitaan yms plaaplaaplaaap... Sitten minulta kysytaan haluanko lahtea ja sanon etta en koska ei ole rahaa. Huomenna kuitenkin menisimme paakaupunkiin ja shoippaillaan ehkavahan siella. Sitten selvisi, etta sinne Santiagoon nama menisivatkin aanestamaan ja matkata/ruuat olisi maksettu kaikille aanestyskelpoisille. Eli dominikaaneille, mutta eihan se minua olisi hyodyttanyt kuitenkaan. Puhelun jalkeen katsoin kelloa ja totesin "Pero .... 6.38!!! Esta temperano...." Siis turhan aikaista minusta ja olisin halunnut vielanukkua, mutta Yovanny sitten lahti enka heti ruvennut nukkumaan. Kollottelen kuitenkin pari tuntia. Ei tahan aikaan jaksa tehda mitaan, ulkonakin on taas satanut!! Kai se aurinko sielta vahan kurkisteli.

Asuntoasia alkaa ehkapa nyt ratketa oikeasti! Kiitos aiti, kun olet jaksanut auttaa minua sielta paasta, taalta kun on kallista ja hiukan hankalaakin alkaa soitella niin ihmisille kuin Pietarin asuntojakin kysellessa...



Danilo


-Lotta ps. Tanaankaan ei saisi myyda alkoholia ja kuulemma on kaduilla vaarallista. Pitaako menna testaamaan...

pppst. tassa nama ehdokkaat!


Hipolito

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti