03 syyskuuta 2011

Saamaton päivä.

Eilen kävin pyörimässä viimesen kerran Illiku Ladussa, eli Orissaaren "yökerhossa". Nojoo, väsytti jo mennessä sinne.. Fiksua mennä eikö totta. To kävin Kuressaaressa Club Privilegessa, ja siellä oli koulunalkajais bileet, ikäraja +16v. Ihan tyhmää kun anniskelualue oli pikkunen ja siellä ei voinu tanssia, joten sit jos halusjuoda niin piti nimenomaan "juoda vaan" se, ei voinu muuta. hyh. Kivahan siellä oli ihmisiä katella, tais olla pari tuttuakin naamaa. Ja bussillahan sinne menin ja takasi tulin. Kotona 7.00 aamulla. Kevyt väsymys.

Täällä notkuin n.3h ennen bussin tuloo. KYLMÄ.


Joo ja taas pummin sohvan nurkan siltä yheltä tutulta kun en halunnu ajaa (vesisateessa..) kotiin yöllä.  Komminikointi oli aika mielenkiintosta välillä. Vaikka mun enkku ei oo mikään huipu niin ei kyl ollu sen toisenkaan.  Voi hyvää päivää... Aamulla 9 ylös ja ulos, tyypin piti mennä pelaamaan CORONAA. Eipä siinä. Päivällä otin pienet tirsat, muuten en ois selvinny. Enkä todellakaan saanu mitään aiakseks tänään. Yllättävää suorastaan. Kai mun illalla pitää tehä hommia tunti-pari ja ruokkia pari asiakasta. Nyt ei kyl kauheen a innosta. Vois pestä jääkaapinkin vielä ennenkun työt loppuu.

Ja siis mullahan on enää 2 kokonaista työpäiväää - JEE! <3


On muuten itäny kikkailla vähän puhelimen/kahden Sim-kortin kanssa, jos ei oo voinu soittaa niin siinä syy. Joutas jo varata jonkun hostellin melkein Pärnusta tai Tartosta. Riiuu nyt koitanko kiristää tahtia että käyn ti molemmissa ja ke jo Tallinnaan :D Nyt ei kyllä uskalla enää baariin mennä, kunto loppuu. Ja Domeihin 3vko 4pv ;)

Nyt taidan lähtee sinne alakertaan laittaa ruokaa asiakkaille. Chao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti